Varedeklarasjon
Ingredienser: potetstappe (53 %): 26 % persillerot, 14 % potet, fløte, helmelk, 8 % gulrot, 8 % kålrot, crème fraîche, 6 % løk, 6 % sellerirot, potetflakes, 3 % sjalottløk, salt, bestrålt krydder (pepper). Middagskaker i fløtesaus (37 %): 57 % medisterkaker (80 % svinekjøtt, melk, potetmel, salt, pepper, salvie), vann, 19 % fløte, hvetemel, tomatpuré, modifisert maisstivelse, sheanøtt-, raps- og kokosnøttolje, salt, fargestoff (karamell), aroma, bestrålt krydder (pepper). Tyttebærsyltetøy (10 %): 47 % tyttebær, sukker, vann, 6 % eple (sulfitt), maltodekstrin, konsistensmiddel (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre).