Allergener
EGG
MELK
SENNEP
SKALLDYR
Ingredienser
Kreps (40 %), rapsolje, vann, crème fraîche (10 %) ( fløte, modifisert maisstivelse, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), melkesyrekultur), eggeplomme, sukker, eddik, sennepsfrø, krydder, hvitløk, salt, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende middel (melkesyre, sitronsyre), fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi, pektin), aroma.
Næringsinnhold pr. 100g/ml
| Energi |
350 kcal / 1450 kJ |
| Fett |
34 g |
| hvorav enummettede fettsyrer |
20 g |
| hvorav flerumettede fettsyrer |
9 g |
| hvorav mettede fettsyrer |
2 g |
| Karbohydrater |
3 g |
| hvorav sukkerarter |
2 g |
| Kostfibre |
0 g |
| Protein |
8 g |
| Salt |
1.1 g |