HANDLEKURV
Handlekurven er tom
Fruktyoghurt er helmelk, med minst 2,5 % øket innhold av melketørrstoff, tilsatt sukker, syrnet med yoghurtkultur (Streptococcus thermophilus og Lactobacillus bulgaricus) og tilsatt frukt-/bærmasse. Pasteurisert og homogenisert.
melk 3 % fett, 6 % sukker, 5 % sviske, skummetmelkpulver, yoghurtkultur (Streptococcus thermophilusog Lactobacillus bulgaricus), aromaer
energi
380 kJ ( 90 kcal)
fett
3,0 g
-hvorav mettede fettsyrer
1,9 g
karbohydrat
12 g
-hvorav sukkerarter
protein
3,9 g
salt
0,11 g
kalsium
133 mg (17 %')
vitamin B12
0,53 µg (21 %')
fosfor
110 mg (16 %')
jod
18,2 µg (12 %')